Nya-Köksluckor.se

Se alla våra köksluckor!

Mälarkök Logotyp

Hitta fler modeller och boka in ett kostnadsfritt hembesök med en av våra köksexperter direkt hos oss på Mälarkök!

Kalkylator

1. Välj produkter nedan
2. Fyll i antal för att se ditt pris
3. Fyll i alla uppgifter och skicka in intresseanmälan så kontaktar vi dig för kostnadsfri offert, läs mer.
Köksluckor st
Högskåp st
Lådfront st
Grytfront st
Total
Namn
Efternamn
Adress
Post nr
Ort
Tel
E-post
 

Pris på nya köksluckor

När det kommer till köksluckor kan kostnaderna variera kraftigt beroende på en mängd olika faktorer. Om man är sparsam och lite händig kan man får bra resultat för en ganska ringa summa. Men om man vill slå på stort är det också möjligt. Det absolut billigaste alternativet är att inte byta köksluckor alls, men även det riskerar faktiskt att kosta dig pengar i form av ett lägre försäljningspris, om ni någon dag skulle besluta er för att flytta.

Så om du fattat beslutet att luckorna måste bytas ut, vilket du troligtvis har eftersom du läser den här texten, står du inför ett antal val som kommer att påverka plånboken. Vilket material vill ni ha köksluckorna i? Laminat, eller slå på stort med riktiga träluckor? Eller kanske enkla folierade köksluckor? Luckor i riktigt trä är det dyraste, samtidigt som det också är det kanske mest hållbara.

Sedan är frågan om ni kan köpa färdiga luckor, som passar i ert kök, eller om de måste specialtillverkas. Det senare kostar givetvis en extra slant men kan många gånger också vara en bra investering då ett unikt kök på många sätt höjer värden som både livskvalitet och pris. Även om det är möjligt att få tag i färdigtillverkade luckor som passar, kanske ni ändå vill ha specialtillverkade, eftersom det material eller det mönster ni vill ha inte är tillgängligt i rätt storlek? Eller så kanske det å andra sidan finns precis de luckor ni vill ha i rätt storlekar och material. Att då köpa specialtillverkade är nog i det närmaste slöseri.

Och så till sist; vill ni montera luckorna själv, eller anlita ett företag? Att göra det själv är givetvis billigare, men någon garanti för hur resultatet blir finns ju inte. Ni får helt enkelt vad ni betalar för. På Mälarkök i Stockholm ges du fem års garanti – en bra försäkring på att allt blir rätt gjort.